top of page

ONZE EVENTS

Bij Boutique Hotel ’t Vosje kan u niet alleen logeren. Wij bieden namelijk ook verschillende pakketten voor events aan. Uw bruidsnacht, een High tea in onze mooie Engelse tuin, de viering van uw verjaardag of een gezellig samenzijn met uw vrienden behoren onder andere tot de mogelijkheden.

PAKKET BRUIDSNACHT

Het geheim van een stressvrije bruiloft zit 'm in de voorbereidingen en dan is het fijn als alles tot in de puntjes is uitgewerkt. Dat betekent: een dagplanning maken. Je kan natuurlijk 2 nachten bij ons boeken om op deze bijzondere dag op tijd te beginnen. Als je alleen de trouwdag bij ons logeert dan kan je al vanaf 12.00 uur inchecken om je bruidskapsel en make up te doen, je trouwjurk aan te trekken en de “first look” met je aanstaande te beleven. In onze prachtige Engelse tuin kan je  daarna de fotosessie doen. Uiteraard is er onbeperkt koffie, thee, water en frisdrank beschikbaar. Hierna ga je naar je feestlocatie waar je geniet van het beste feest van je leven, en je komt terug naar het hotel waar je met codes je suite binnen komt, die inmiddels door ons versierd is met onder andere echte rozenblaadjes op het bed, waxinelichtjes op de badrand, en een fles ijskoude bubbels in de koelkast, zodat je nog even kan nagenieten van deze bijzondere dag. Nadat je heerlijk geslapen hebt in ons kingsize bed, serveren wij voor jullie, en eventueel jullie familie een heerlijk vers ontbijt voor €20,00 p.p. (stuur aub een mail naar contact@hotelvosje.nl). Een cadeautje en een late checkout tot 12.00 uur horen ook bij dit pakket.

 

Prijs €95

IMG_4505_edited.jpg

PAKKET TROUWDAG MAN 

Je aanstaande vrouw heeft op jullie trouwdag echt wel even haar tijd nodig om zichzelf mooier dan ooit te maken. Deze laatste uren als vrijgezel, dat zijn bijzondere momenten. Bij Hotel Vosje hebben we een tuinhuis omgebouwd tot echte mancave waar je lekker kan relaxen met je beste maten. Daar hoort natuurlijk een koelkast vol met bier, lekker hapjes en fijne muziek bij. 

Prijs €25 p.p, maximaal 8 personen.

PAKKET GET TOGETHER

Bij Boutique Hotel ’t Vosje kan je ongestoord je verjaardag vieren of een avond lekker samen met je vrienden zijn. Onze mancave is een fijne plek om heerlijk te eten, muziek te draaien en nog veel meer! Wilt u ook blijven logeren? Boek op tijd!

 

Prijs €199

party garden hotel.png

WAAROM DIRECT BOEKEN?

Laagste tariefgarantie, geen verborgen kosten

Ontbijt korting 30%

Gunstige annuleringscondities

bottom of page