top of page
hotelvosje-51.jpg

ONZE KAMERS

Overnachten bij Boutique Hotel 't Vosje is iets wat je moet meemaken. Ontdek hoe onze hoge servicestandaard past bij traditie en een historische sfeer in de prachtige stad Haarlem. Elke kamer heeft zijn eigen karakter, wat Boutique Hotel 't Vosje uniek maakt. Geniet van een welverdiende rust na een lange dag verkennen van onze stad en ervaar slapen in een gerestaureerd historisch tuinmanshuis in Haarlem.

STANDAARD SUITE

19m2

Deze suite heeft queen-size bed, een patio, kabel-tv, douche met massagestralen, zitje, een Nespresso-apparaat en theefaciliteiten.
hotelvosje-53.jpg
hotelvosje-47.jpg

DELUXE JUNIOR SUITE

 

32m2

Deze suite heeft uitzicht van 2 zijden op onze prachtige tuin, een zithoek, televisiehoek, grote douche met massagestralen, een Nespresso-apparaat en theefaciliteiten.
Deze suite heeft een minibar, een patio en een zithoek. De badkamer is voorzien van een groot bad en een glazen douche met massagestralen. Er zijn ook een Nespresso-apparaat en theefaciliteiten aanwezig.
hotelvosje-31.jpg

SUPERIOR SUITE
 
42m2

hotelvosje-3.jpg

ROYAL SUITE
 
48m2

Onze ruimste (bruids)suite heeft een patio, eetruimte en een zithoek met televisie. De badkamer is voorzien van een groot bad en een douche met massagestralen. Er zijn ook een Nespresso-apparaat en theefaciliteiten aanwezig.

Algemene informatie

Alle kamers zijn voorzien van

Makkelijk zelf inchecken met codes
Check-In vanaf 3 pm

Check-Out vóór 11.00 am
Ontbijt om 09.00 am
Verboden te roken
Huisdieren niet toegestaan
Kluis
Nespresso-apparaat
Mini bar 
Haardroger
Flatscreen tv
Comfortabel boxspringbed

WAAROM DIRECT BOEKEN?

Laagste tariefgarantie, geen verborgen kosten

Ontbijt korting 30%

Gunstige annuleringscondities

bottom of page